PDFImprimareEmail

ALYVIUM® - 60 capsule cu Biopolifenoli, Solvitae Medical - Spania
(distribuitor pt Europa: Pharmalink Extracts Europe - Germania)

Produs inovator, distins cu premiul „Cel mai bun supliment al anului 2017” la Vitafoods Europe - Geneva, Elvetia. Compozitie optima de biopolifenoli obtinuti prin extractie naturala cromatografica, vitamina A, biotina si riboflavina. Fara efecte secundare. Nu contine conservanti, organisme modificate genetic, gluten, lactoza, nitriti, nitrati, substante care cauzeaza alergii sau intolerante. Eficienta demonstrata clinic, produs atestat de studii medicale. Produs avizat de Ministerul Sanatatii - INSP cu nr AD 1470/2018.

Indicatie principala: - afectiuni ale pielii cauzate in special de un sistem imunitar deficitar, de boli autoimune, boli inflamatorii cronice, infectii virale, bacteriene, fungice (psoriazis, dermatite, dermatoze, eczeme, acnee, prurit, diverse eruptii si leziuni cutanate de diverse etiologii); ingrijirea pielii din interior, in situatii specifice: anti-imbatranire, persoane fumatoare, expunere excesiva la razele soarelui, la intemperii sau agresiuni ale factorilor de mediu, diverse tratamente invazive.

Proprietati:
- contribuie la functionarea normala a organismului impotriva virusurilor, bacteriilor, fungilor;
- regleaza procesul de apoptoza (auto-distrugerea programata a celulelor), mentinand astfel controlul asupra raspunsului sistemului imunitar; - consolideaza activitatea de aparare imunitara a limfocitelor T si a celulelor NK (Natural Killer); - mentine diviziunea celulara normala, reduce modificarile ADN-ului celular si mitocondrial; - contribuie la reducerea stresului oxidativ la nivel celular care provoaca accelerarea procesului de imbatranire si fiziopatologia a numeroase dereglari ale organismului; - contribuie la reducerea nivelului speciilor reactive de oxigen (SRO) si a actiunii lor distructive asupra membranelor, proteinelor, acizilor nucleici celulari; - contribuie la mentinerea in limite normale a principalelor constante biochimice ale organismului (mecanismele de mentinere a homeostaziei); - contribuie la mentinerea globulelor rosii normale, la protejarea lipidelor din sange de radicalii liberi; - contribuie la mentinerea sanatatii pielii si a membranelor mucoase, la mentinerea structurilor celulare si a functiilor pielii in limite normale; - reduce degradarea tesuturilor cauzata de procesul de imbatranire;
- contribuie la metabolismul normal al macronutrientilor si la metabolismul energetic normal; - contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, la functionarea normala a sistemului nervos; - sustine echilibrul functional al organismului si imbunatateste calitatea vietii.

Polifenolii sunt substante puternic antioxidante cu rol esential in repararea si regenerarea celulara, in stabilizarea structurii ADN-ului, echilibrul enzimatic si al florei intestinale, reglarea tulburarilor de natura inflamatorie, sanatatea sistemului cardio-vascular, incetinirea procesului de imbatranire.

Ingrediente active: Extract din fructe si frunze de Maslin (Olea europaea)-300 mg, Riboflavina (vitamina B2)-0,35 mg; vitamina A (acetat de retinol)-200mcg; D-biotina-12,5 mcg.

Nu contine zahar. Poate fi utilizat de catre persoane cu diabet.

Administrare:
2 capsule o data pe zi (priza unica), in timpul unei mese. Se poate goli continutul capsulei in iaurt, smoothie-uri, sucuri etc.

Prezentare: 60 capsule vegetariene/vegane (3 blistere x 20 capsule).

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.